Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі загинули двоє бійців сил ООС

29 червня 2018 р., 09:15

Командування прийняло "дієвих заходів вогневого впливу" на противника. Ворог зазнав втрат - п'ять убитими і вісім поранені.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) з початку поточної доби 28 червня 2018 року загинули двоє бійців ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у вечірньому зведенні."Всього протягом дня зафіксовано сім випадків ведення прицільного вогню по нашим підрозділам, з них шість разів із застосуванням мінометів і танків. Гарячіше всього було в районі населеного пункту Південне, що на Горлівському напрямку", - йдеться в повідомленні.Ворог відкривав вогонь з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житлових будинках цього населеного пункту."У ході бою командир взводу Валерій Каземирович Шиша побачив, що важко поранений боєць резервної групи. Без сумнівів командир кинувся разом з командиром роти рятувати свого підлеглого. Саме цього і очікував снайпер-терорист", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в підрозділі чоловік був найстаршим, скоро йому виповнилося б 58 років. Не дочекавшись свого командира, від отриманих важких поранень помер і боєць резервної групи Андрій Волос. Йому було всього 25 років."У зв'язку з ситуацією, що склалася в цьому районі, командування Об'єднаних сил прийняло дієві заходи вогневого впливу на окупантів. Станом на 14.40 ситуація навколо Південного була стабілізована. За попередніми даними розвідки в районі Південного ворог зазнав втрат п'ять убитими і вісім поранені", - заявили в прес-центрі ВЗГ.Крім того, на маріупольському напрямі противник продовжив вести вогонь по українських позиціях із застосуванням забороненої мінськиими домовленостями зброї. Так, під вогнем мінометів виявилися захисники Гнутового.А на луганському напрямку противник з позиції в населеному пункті Голубівське вів вогонь з танка по захисниках Новотошківського. Відзначається, що даний факт задокументували і передали в міжнародні організації.Нагадаємо, за минулу добу сепаратисти 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. У результаті троє бійців загинули, стільки ж отримали поранення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp