Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Презентують книгу спогадів і роздумів про Вячеслава Чорновола

2 липня 2018 р., 11:55

В обласній бібліотеці

У середу 04.07 о 17:00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбудеться презентація книги спогадів і роздумів про Вячеслава Чорновола „Великі дерева в тіні не ростуть ”.

„Видання увібрало найновіші спомини соратників легендарного борця за Україну, розвідки правників та прижиттєвий нарис про часи ув’язнення.

Громадські та політичні діячі України, Білорусії, Азербайджану, Польщі, Ізраїлю вперше розповідають про виняткові риси характеру та досі невідомі факти з життя національного героя та Великої людини.

Книга буде корисною журналістам, науковцям та усім, хто цікавиться історією дисидентського руху, здобуття незалежності та побудови української держави”, - йдеться в анотації.

Саме цим виданням започатковано серію про видатних рухівців, славнозвісних українців, воїнів, захисників видань БІБЛІОТЕКА “НАРОДНОГО РУХУ УКРАЇНИ”.

Мета бібліотеки - поширення в Україні та світі видань, які сприяють формуванню національної ідентичності, особистої та громадянської гідності, розвиткові громадянського суспільства та розбудови Української України. До збірки ввійдуть краєзнавчі, історичні, просвітницькі, патріотичні, освітницькі та

інші видавничі проекти, здійснені за рахунок членів Народного Руху, або його прихильників. Видання є некомерційними. Частина виданих книжок буде безкоштовно передана громадським організаціям, бібліотекам та навчальним закладам по всій Україні.

Вхід вільний.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp