Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На річці Тиса у трьох туристів перевернувся плавзасіб

2 липня 2018 р., 16:05

І вони опинилися за бортом

Цими вихідними в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час сплавляння на човні по р. Тиса в районі с.Гетиня у Виноградівському районі, троє громадян 1976, 2003, 2006 років народження, всі мешканці м. Ніредьгаза (Угорщина) потребують допомоги.

Під час сплавляння по р. Тиса на плавзасобі їхня лодка перевернулася, й всі троє опинилися у холодній воді. На щастя, на їхньому шляху опинилося повалене дерево й вони залізли на нього.

Для проведення рятувальних робіт до місця було направлено чотирьох рятувальників та одну одиницю техніки Хустського водолазно-рятувального відділення.

Останні швидко прибули до місця, зняли туристів з дерева та супроводили іноземних гостей з до смт Вилок, де їх чекали 21 член їхньої групи.

Як розповіли рятувальники, даним громадянам дуже поталанило, адже через інтенсивні опали, що спостерігаються переважно в гірській частині Закарпатської області, на основних річках відбувається значне підвищення рівнів води.

Тож ці троє громадян, серед яких двоє неповнолітніх дітей, з великою вірогідністю могли стати черговими жертвами водної стихії.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp