Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Журналісти протестували дороги на найпопулярніші курорти України

3 липня 2018 р., 08:26

Кореспонденти вирушили в Одесу, Коблево і Бердянськ, щоб розповісти, до чого варто готуватися відпочиваючим.

Журналісти Телевізійної служби новин каналу 1+1 провели власну інспекцію доріг до найпопулярніших курортних міст. Було обрано три маршрути: із Запоріжжя в Бердянськ (200 кілометрів), з Києва до Одеси (майже 500 км) і з Кропивницького в Коблево (близько 260 кілометрів).

На трасі в напрямку Запоріжжя - Бердянськ перші 50 кілометрів дороги не в ідеальному стані, але ними можна їхати абсолютно без перешкод. Після повороту безпосередньо на Бердянськ стан дорожнього покриття значно погіршується. Однак, як виявилося, найбільш проблемну ділянку шляху в районі Токмака почали ремонтувати."А ось далі починається справжній слалом між ямами на тій частині траси, яка ще не бачила дорожніх робіт. Швидкість пересування по ній становила 40-50 км/год", - йдеться в сюжеті.Тим, хто не хоче ризикувати підвіскою свого авто, місцеві радять їхати до Бердянська через Мелітополь - це довше на 40 кілометрів, але безпечніше. У підсумку, шлях від Запоріжжя до Бердянська зайняв три з половиною години.По автобану Київ - Одеса дорога до курорту зайняла трохи більше семи годин. Проблемою стали затори - зокрема, в Києві на кільцевій дорозі, де йде ремонт, і вже на в'їзді в Одесу."Зате ні ям, ні воронок, ні інших дефектів полотна не було. Однак ускладнити дорогу можуть погодні умови", - зазначили журналісти.Шлях із Кропивницького в Коблево пролягає через Миколаївську область, дороги якої називають одними з найгірших в Україні. Середня швидкість цієї подорожі склала 30 км/год. Найскладнішою ділянкою виявилася траса Н-14 Кропивницький - Миколаїв."Спочатку рух там ускладнювали масштабні ремонтні роботи з укладання 30 км нового асфальту, через що машини з протилежних сторін пускали по черзі в режимі реверсивного руху. А за вивіскою "Миколаївська область" дорожнє покриття зникло взагалі: там ділянку в 70 км довелося долати протягом трьох годин на швидкості 10 км/год", - зазначають журналісти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp