Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Житомирщині впіймали викрадачів бізнесмена

3 липня 2018 р., 08:55

Підприємцю вдалося втекти від викрадачів і заявити в поліцію. Зловмисники намагалися змусити його переоформити на них майно.

В одному з сіл Житомирської області внаслідок спецоперації поліцейські затримали двох зловмисників, які викрали місцевого бізнесмена. Про це в понеділок, 2 червня, повідомляє прес-служба Нацполіції області. Відзначається, що в суботу, 30 червня, бізнесменові вдалося втекти від викрадачів і повідомити про злочин у поліцію, після чого правоохоронці оголосили операцію із затримання озброєних злочинців. В результаті проведеної поліцією операції вночі 1 липня в одному з сіл Київської області затримали двох осіб, серед яких організатор злочину. Це - 30-річний житель Василькова Київської області. Поліція з'ясувала, що за кілька днів до цього в Києві в квартиру, яку 32-річний потерпілий знімає, увірвалися троє людей в масках. Вони забрали наявні в будинку гроші і силою перевезли господаря в Житомир, де протягом декількох днів утримували в гаражі. За попередньою інформацією, мотивом злочину стали борги. За словами потерпілого, він займається приватним бізнесом, а викрадачі вимагали від нього переоформлення на них нерухомого майна. Відкрито кримінальне провадження за статтями про вимагання, розбій і викрадення людини.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp