Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Британії пройшла репетиція похоронів Єлизавети II - ЗМІ

3 липня 2018 р., 08:49

Подібний план дії розроблений вже давно, але політики взяли участь у репетиції вперше.

У Великобританії міністри провели репетицію своїх дій на випадок смерті королеви Єлизавети II, повідомляє The Sunday Times.Така репетиції пройшла вперше, саме на тиждень, коли королева скасувала відвідування служби в соборі Святого Павла через погане самопочуття.

У репетиції була кодова назва "Палацовий голуб". Прем'єр-міністр Тереза ​​Мей і міністри обговорили можливий план дій в перший день після смерті монарха.Вперше цивільні службовці та політики разом обговорювали план. За словами одного з міністрів, всі дії стали більш активними через вік королеви.Політики репетирували підготовку 10-денного національного трауру. Зокрема, відпрацьовувалися дії на наступний день після смерті королеви, також чиновники вирішували, коли саме прем'єр-міністр повинен звертатися до народу і оголошувати про подію.Нагадаємо, королева Єлизавета перенесла операцію з лікування катаракти ока минулого місяця.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp