Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль пропонує активісту Данацку особисто долучитися до розбудови дорожньої інфраструктури з лопатою і катком

3 липня 2018 р., 16:00

І так буває.

Дорога обласного значення «Середнє – Анталовці», а також дороги районного значення із с. Середнє в напрямку с. Пацканьово та с. Кібляри Ужгородського району, перекриття яких анонсував у соцмережі активіст Іван Данацко, заплановані до ремонту в 2018 році.
– Ці дороги пройшли погодження Укравтодору та затверджені Бюджетним комітетом Верховної Ради України, на них виділені кошти, тому перекривати їх із вимогами ремонту немає смислу, – наголошує Геннадій Москаль. – Однак, оскільки дорожні фірми поки не можуть почати ремонт, бо зайняті на інших об’єктах і відчувають дефіцит робочої сили, пропонуємо Івану Данацку, котрий уже тривалий час офіційно не працевлаштований, особисто долучитися до розбудови дорожньої інфраструктури рідної Ужгородщини, а саме: влаштуватися робітником-дорожником. Гарантуємо йому зарплату й лопату, а якщо є водійське посвідчення – асфальтний каток у підмогу. Заодно нагадуємо пану активісту, що за перекриття транспортних комунікацій передбачена кримінальна відповідальність згідно зі ст.279 Кримінального кодексу України. За результатами якої вельмишановний пан Іван також зможе долучитися до покращення тротуарно-дорожньої інфраструктури рідної Ужгородщини з мітлою й лопатою, однак уже безкоштовно.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp