Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрілянина у Києві: поліція не виключає замовного вбивства

4 липня 2018 р., 10:00

Поліція розглядає як одну з версій загибелі чоловіка внаслідок стрілянини в Києві на вулиці Велика Васильківська замовне вбиство

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.



"Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій - це вбивство на замовлення. Однак це буде зрозуміло після встановлення особистості потерпілого, його зв’язків, відпрацювання способу його життя. Ми можемо говорити, що зловмисників було щонайменше двоє, оскільки стрілок вийшов із автомобіля, який з місця події зник", - сказав Крищенко.

Він також повідомив, що потерпілий помер у лікарні, а сам зловмисник втік у двори, однак у правоохоронців є прикмети автомобіля, тож у столиці введений оперативний план щодо розшуку та затримання зловмисника.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини і мотиви злочину.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp