Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє громадян намагалися незаконно перетнути кордон

4 липня 2018 р., 11:55

Прикордонники затримали порушників

Прикордонники пункту пропуску «Тиса» вчасно помітили та зупинили невідомого, який спробував поза контролем дістатись Угорщини. Військові затримали чоловіка, коли той намагався потай пробратись на територію пункту пропуску. Документів він при собі не мав, але назвався громадянином Російської Федерації. В Угорщині або інших країнах Європи правопорушник намагався знайти кращі умови життя.

Прикордонники доправили затриманого у пункт тимчасового затримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи правопорушника притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.

Ще одного «хитруна» вивили сьогодні прикордонники у пункті пропуску «Ужгород». Щоб уникнути відповідальності за порушення транзитного проїзду автомобіля на іноземній реєстрації, 19-річний закарпатець намагався обманути як прикордонників, так і митників. Співробітникам обох служб він подав різні паспортні документи, один з яких належав його братові. Лише завдяки пильності та професіоналізму працівників пункту пропуску, таку «аферу» молодого чоловіка було вчасно припинено. Зрозумівши, що його викрито, він ще й запропонував співробітнику фіскальної служби хабар. Тепер, замість очікуваної поїздки за кордон, юнаку доведеться відповідати за свої дії перед законом.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp