Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський інтернет-простір обробляють 3 тисячі москвичів!

31 липня 2014 р., 15:29

Про це сьогодні повідомили в обласному управлінні СБУ на зустрічі з активістами.

Наказати організаторів "мобілізаційних бунтів" та посилити боротьбу із сепаратизмом. Саме це вимагали активісти та журналісти на зустрічі із керівництвом СБУ в Закарпатській області сьогодні, 31 липня, в приміщенні цієї структури в Ужгороді. 

Зокрема, присутні цікавилися як працює СБУ із організаторами «бунтів», сепаратистами та Інтернет-тролями, які постійно підбурюють громадськість до непокори українській владі та поширюють дезінформацію. 


Зокрема. один з очільників повідомив, що у нас в області є понад 3 тисячі користувачів, які займаються цим і з них лише 30 – закарпатці. Всі інші – з Москви. Окрім того, журналісти ділилися із керівниками СБУ своєю неофіційною інформацією щодо організації перекриття міжнародних доріг та про людей, які поширюють сепаратистські заклики та панічні заяви щодо примусової мобілізації до армії. Хоч і не на всі питання присутні почули відповіді (СБУ мотивувало це таємницею слідства), на зустрічі обидві сторони домовилися співпрацювати. Зокрема, вже найближчим часом має бути створений телефон «гарячої лінії», куди активісти та журналісти можуть звертатися з інформацією про підготовки різноманітних диверсій та інших антидержавних акцій. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp