Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві пограбували 25-річну жінку

4 липня 2018 р., 18:10

Відкрито кримінальне провадження

З повідомленнням про пограбування до поліції Мукачева звернулася 25-річна місцева мешканка. Молода жінка повідомила, що по Набережній незнайомий чоловік вихопив у неї з рук мобільний телефон і втік.

Вжитими оперативно- розшуковими заходами працівники кримінальної поліціі того ж дня встановили та затримали особу грабіжника. Ним виявився 22- річний непрацюючий місцевий мешканець. Речовий доказ- мобільний телефон у нього вилучили, після проведення необхідних слідчих дій його повернуть власниці.

За фактом відкритого викрадення чужого майна слідчі мукачівської поліції розпочали кримінальне провадження, що передбачено ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. За скоєне згідно санкції статті фігуранту справи загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp