Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ГПУ заборонила будувати Музей Революції Переваги

5 липня 2018 р., 09:22

Постанова забороняє будь-які дії: від зміни об'єктів, заборони знесення малих архітектурних форм - до заборони насаджень.

Генеральна прокуратура заборонила будівництво "Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею "Революції гідності" на вулиці Інститутській в Києві. Про це повідомив директор музею "Революції гідності" Ігор Пошивайло в ефірі "Громадського радіо".

Пошивайло повідомив, що в середу отримав припис від департаменту спецрозслідування Генпрокуратури про заборону будівництва музею і меморіалу на вулиці Інститутській.
"Фактично постанова забороняє будь-які дії: від зміни об'єктів, заборони знесення малих архітектурних форм - до заборони насаджень", - сказав він.
Раніше в Києві під час брифінгу переможці Міжнародного відкритого архітектурного конкурсу проектів на найкращу пропозицію щодо Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Переваги продемонстрували свій проект.
Як повідомляв Кореспондент.net, раніше президент Петро Порошенко затвердив виділення землі під музей Революції гідності в Києві.
Відповідний закон був прийнятий Верховною Радою 21 лютого 2017 року. Раніше цей документ був визначений Порошенком як невідкладний.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp