Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В аеропорту Грузії після розливу отрути госпіталізовані службовці

5 липня 2018 р., 08:30

Департамент контррозвідки Служби держбезпеки Грузії веде розслідування у справі про поширення токсичної речовини громадянином Росії.

Громадянин Росії Дмитро Б. розлив в приміщенні аеропорту Тбілісі рідину, небезпечну для здоров'я людини. Після цього з симптомами отруєння були госпіталізовані семеро людей. Про це в середу, 4 липня, повідомляють грузинські ЗМІ.
Раніше служба держбезпеки Грузії повідомила про затримання Дмитра Б. після розливу ним в приміщенні однієї з кас в залі вильоту аеропорту рідини небезпечної для здоров'я людини.
Зазначається, що стан госпіталізованих службовців стабільний, їхньому життю нічого не загрожує.
Як повідомляють ЗМІ, інцидент стався в касі російської авіакомпанії Аерофлот 2 липня, четверо технічних співробітників якого в той же день були госпіталізовані, а 4 липня були госпіталізовані ще троє технічних працівників. За інформацією лікарів, стан усіх госпіталізованих зараз стабільний і загрози їхньому здоров'ю вже немає, тому в найближчі години вони залишать лікарню.
Розслідування цього інциденту веде департамент контррозвідки Служби держбезпеки Грузії.
Нагадаємо, у Великобританії поблизу Солсбері чоловік і жінка отруїлися невідомою речовиною. Симптоми їхнього отруєння схожі на отруєння Скрипалів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp