Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени затримали п’ятьох крадіїв

6 липня 2018 р., 12:45

Минулої доби

Учора, 5 липня, правоохоронці Тячівщини затримали трьох чоловіків, які підозрюються в крадіжці з проникненням у будинок. Троє мешканців села Грушово, двом з яких 20, а найменшому 16 років, проникли в будинок 38-річної односельчанки і викрали два плазмові телевізори та будівельні інструменти.

Працівники сектору кримінальної поліції провели оперативно-розшукові заходи — і затримали причетних до злочину. Підозрювані зізналися в скоєному. Частину речових доказів вилучили. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Того ж дня поліцейські Мукачівщини затримали підозрюваного в крадіжці мобільного телефону в мешканця Кіровоградщини. Потерпілий тимчасово проживає в Мукачеві. За його повідомленням, вночі з кімнати будинку, де він зупинився, викрали мобільний телефон та гроші. Полісменам вдалося швидко затримати фігуранта злочину. Мобільний вилучено та після проведення необхідних експертиз повернуть власнику.

Як з’ясували правоохоронці, затриманий підозрюється ще в семи крадіжках мобільних телефонів. За всіма цими фактами триває перевірка. Досудове розслідування у справах продовжується.

Виноградівські поліцейські розкрили крадіжку кабелю з фермерського господарства. Підозрюваного в злочині 46-річного мешканця села Чорнотисово затримали. За фактом злочину розпочали кримінальне провадження.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp