Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Назвали імена загиблих на Рівненському полігоні

6 липня 2018 р., 17:20

Трагічний випадок стався сьогодні зранку

Сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Ми віримо, що ці жертви недаремна, що спільними зусиллями вдасться вибороти незалежність, а наша держава дочекається світлого майбутнього.

​На жаль 06.07.2018 близько 05:45 під час виконання учбово-бойових завдань на загальновійськовому полігоні в Рівненській області з життя пішло троє патріотів та захисників рідної землі:

​капітан Тихоновський Валерій Тимофійович, командир мінометної батареї військової частини А1778, 1978 р.н.
​солдат Власов Дмитро Олегович, старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1996 р.н.
​солдат Пишкар Юрій Юрійович, майстер – номер обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1975 р.н.

​Ми глибоко співчуваємо батькам та родинам загинувших та жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать родинне горе та допоможуть перенести цю важку біль втрати близької людини. Світлий спомин про мужніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях.
Закарпатський обласний військовий комісаріат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp