Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті створено Координаційний центр з надання допомоги "антитерористам"

31 липня 2014 р., 17:48

Метою створення є узгодження і координації дій з надання допомоги військовим підрозділам, учасникам антитерористичної операції та їх сім`ям.

30 липня 2014 року, розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка за No 227, з метою узгодження і координації дій з надання допомоги військовим підрозділам, учасникам антитерористичної операції та їх сім`ям, створено Закарпатський обласний Координаційний центр (ЗОКЦ) як дорадчий орган при Закарпатській ОДА. 

Керівником Координаційного центру призначено Дорошенка Григорія Федосійовича, заступником керівника - Чопика Р.В. До складу правління ЗОКЦ також входять Желізняк М.Й., Машталір С.П. та Мельник В.І. 

До роботи ЗОКЦ залучається велика кількість небайдужих громадян, основу яких складають колишні військовослужбовці. Активну допомогу в діяльності Центру також надають підрозділи ОДА. 

Наразі ЗОКЦ організовує та контролює діяльність батальйону територіальної оборони Закарпатської області. Здійснює акумуляцію та розподіл матеріальних коштів та майна, що надходить від організацій, підприємств та окремих мешканців регіону для підтримання життєзабезпечення всіх військових та інших підрозділів, які залучаються в АТО та забезпечують охорону краю. Наразі організовується взаємодія з наявними в регіоні силовими структурами, правоохоронними органами та громадськими організаціями. 

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР 

м.Ужгород, пл.Народна, 4, каб. 301, 

тел.: 69-60-18, 

e-mail: koordinatsiyniy.tsentr.zo@gmail.com

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp