Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нафтогазі назвали причину відсутності води у третини жителів Києва

9 липня 2018 р., 09:13

Андрій Коболєв повідомив, що досі не вдається укласти договір із Київтеплоенерго і забезпечити жителів столиці гарячою водою.

Нафтогаз не може укласти договір на поставку газу через великі борги, які Київтеплоенерго ще не визнало. Тому частина жителів столиці досі без гарячої води. Про це у п'ятницю, 6 липня, глава правління НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв повідомив в ефірі 5 каналу.Він нагадав, що Київтеплоенерго - це комунальне підприємство, за яке несе відповідальність Київська міська державна адміністрація."Компанія була створена з нуля. І в цю компанію з компанії Київенерго були передані теплогенерувальні активи. Ахметов передав активи - це майно (котельні, трубопроводи), а боргові зобов'язання повинні перейти відповідно до букви закону", - зазначив Коболєв.Він додав, що Київтеплоенерго подав позов до суду."Київтеплоенерго пішли в суд. Ми подали зустрічний позов. На вимогу одного з позивачів до цього процесу приєдналася приватна компанія Київенерго. Я сподіваюся на справедливе рішення. Рішення, яке скаже, хто кому повинен, хто що повинен укладати", - підкреслив Коболєв.Нагадаємо, з кінця квітня і до початку червня гарячу воду відключили ряду споживачіву Святошинському, Шевченківському, Солом'янському, Подільському, Голосіївському, Оболонському, частині Дарницького та Печерського районів. Наприкінці травня відновили поставки гарячої води 1366 будинкам.Раніше в Київводоканалі попередили, що через припинення поставок і зупинку виробництва рідкого хлору на Дніпроазоті можуть бути проблеми з подальшим знезараженням питної води.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp