Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська ювенальна поліція відзначила 23 річницю служби (ФОТО)

9 липня 2018 р., 08:45

Ювенальна поліція Закарпаття відзначає 23 роки служби. Пліч-о-пліч на захисті прав та інтересів майже 300 тисяч дітей області працюють 22 такі поліцейські.

В неділю, 8 липня, день служби відзначила ювенальна поліція України, в тому числі і сектор ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Закарпаття. 23 роки служби працівників поліції, які безперервно захищають права та обов’язки дітей Закарпаття. Профілактика злочинності, бездоглядності, розшук безвісті зниклих, робота з неблагополучними сім’ями, профілактика жебракування, суїцидів, протидія жорстокості та насильству серед дітей, запобігання пияцтву та тютюнокурінню, організація конкурсів вікторин, лекцій-бесід – це неповний перелік роботи, яку виконують у ювенальній поліції Закарпаття.

«Робота ювенального поліцейського – перш за все, з дітьми і для дітей, готовність прийти на допомогу і вислухати, бути другом, запобігати та попереджувати. Немає нічого складнішого, ніж зрозуміти дитину, не шкодуючи часу, сил, викладаючись на повну, ставити робочі моменти та інтереси дитини на перший план», – розповідає керівник закарпатських ювеналів Андрій Курта.

Завдяки плідній роботі поліції за 6 місяців цього року спостерігається зниження злочинності серед неповнолітніх або з їх участю. Кількість подібних правопорушень зменшилася на 30 %. Крім того, кількість дітей, які потерпіли від протиправних дій, також скоротилася – на 32,6%.

«Спільно з галузевими службами та зацікавленими відомствами проводиться активна робота із запобігання поширення пияцтва серед дітей, недопущення продажу їм алкогольних напоїв, притягнення до відповідальності дорослих осіб, які втягують підлітків до вживання спиртного. До проведення заходів залучаються зацікавлені органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, управління з питань захисту прав споживачів та громадськості», – наголошують працівники сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Закарпаття.

Робота ювенального поліцейського – це професіоналізм, відданість службі та дітям, оперативність та цілодобова мобільність. В цій службі працюють справжні фанати своєї справи та ті, хто в змозі зрозуміти проблему дитини і професійно надати їй допомогу.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp