Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Державна сільськогосподарська інспекція не задоволена використанням земель на Закарпатті

31 липня 2014 р., 19:31

За результатами 272 перевірок виявлено 168 порушень

Про підсумки роботи Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області за І півріччя 2014 року йшлося під час сьогоднішньої колегії в облдержадміністрації. Серед піднятих питань – контроль за використанням та охороною земель краю. 

Як поінформував перший заступник начальника інспекції Михайло Годя, державними інспекторами Управління по контролю за використанням та охороною земель з питань дотримання вимог земельного законодавства при використанні земельних ділянок юридичними та фізичними особами, громадянами здійснено 272 перевірки, у ході яких виявлено 168 порушень вимог земельного законодавства. Відтак, за матеріалами перевірок порушено адміністративне провадження відносно 109 осіб та накладено адміністративне стягнення на 110 осіб на загальну суму 23,086 тис. гривень. Добровільно сплачено 92 стягнення у сумі 18,853 тис. гривень, що складає 82 % сплати. 

На усунення виявлених порушень видано 133 приписи, у тому числі 25 повторних. Також здійснено 91 перевірку законності прийняття рішень з питань регулювання земельних відносин, за результатами яких виявлено 135 незаконно прийнятих рішень. Органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування внесено 44 клопотання про приведення рішень у відповідність з вимогами земельного законодавства та про припинення користування земельними ділянками, термін розгляду яких на даний час не минув. До органів прокуратури та інших правоохоронних органів скеровано 93 матеріали про порушення вимог земельного законодавства, - зазначив перший заступник начальника інспекції Михайло Годя. 
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp