Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканка Виноградівщини - серед тих, хто найкраще склав ЗНО

9 липня 2018 р., 15:35

У останній робочий день червня на сторінці шкільної бібліотеки Оноцької ЗОШ у facebook поділилися приємною новиною.

До альма-матер навідався начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Юрій Свищо, щоб особисто привітати золоту медалістку Іванку Пантьо та інших випускників школи і вручити їм атестати. Це значуща подія в історії не тільки сільської одинадцятирічки, а й всього району. Адже саме учениця школи села Онок склала всі тести ЗНО на 12 балів і зайняла 1-ше місце у Виноградівському районі та стала однією з перших у області.
Як повідомив нам Юрій Юрійович, всього у районі цьогоріч нараховується аж 12 медалістів, з них 8 – золоті і 4 срібні. Так, золото за відмінне навчання, окрім вищезгаданої Іванки Пантьо (Оноцька ЗОШ, класний керівник Світлана Тупиця), отримали: Александра Несторишена (Виноградівська ЗОШ №1, класний керівник Андріана Погоріляк), Ангеліна Буковецька, Каріна Костак та Христина Роман (Виноградівська ЗОШ №8, класний керівник Оксана Шарга), Вікторія Кедик, Михайло Фарковець та Мадлена Кобаль-Хассетт (Виноградівська гімназія, класні керівники Оксана Нюл та Світлана Алексик). Срібні ж медалі вручили Лідії Пилип та Юрію Уршанському (Виноградівська гімназія, к/к Оксана Нюл), Богдані Ботош та Михайлу Грабовчаку (Королівська ЗОШ №1, класник керівник Ярослава Олійник).
Щиро вітаємо випускників і зичимо їм успіхів у дорослому житті!

Богдана ПАВЛЮК,
студентка Чернівецького НУ ім. Ю. Федьковича, спеціальність «Журналістика»Новини Виноградівщини


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp