Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд в Ужгороді відмовився залучати Фейсбук і оголосить рішення щодо «антивладної» публікації блогера

11 липня 2018 р., 09:25

В обласному центрі Закарпаття судять блогера і громадського правника за те, що він назвав владу Хустщини «баригами» в своїй публікації на Фейсбуці

Сьогодні, 11 липня о 10:00, в Ужгородському міськрайонному судді під головуванням Тамаза Деметрадзе має відбутись остаточне засідання в справі за позовом Хустської районної ради, яка подала в суд на громадського правозахисника та блогера Віталія Грегора за публікацію в Фейсбуці, де він назвав владу баригами.

Голова районної ради Юрій Іванчо просить суд захистити ділову репутацію ради і зобов'язати Віталія Грегора спростувати як "недостовірну інформацію", зазначену у його публікації в соціальній мережі, а також зобов'язати правозахисника поширити "спростувальну інформацію" на сторінках всіх користувачів, які поширили його "недостовірну" публікацію.

Віталій Грегор вважає достовірними всі свої публікації, а публічну критику чиновників як одне із основоположних прав в демократичному суспільстві, тому просить суд відмовити в цьому позові, абсурдному із точки зору закону та свободи слова.

На попередньому судовому засіданні 12 червня суд відмовив районній раді у залученні співвідповідачем американської компанії Фейсбук.


Громадський правозахисник Віталій Грегор​

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp