Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець залишився без автівки через 97 пачок сигарет

11 липня 2018 р., 18:10

Які намагався незаконно перевезти

Власник легкового автомобіля «Chrysler» вирішив ризикнути, прямуючи через державний кордон, та «прихопив» з собою по дорозі у Словаччину трохи менше сотні пачок цигарок. Сигарети, щоб приховати їх від прикордонно-митного контролю, він помістив у моторний відсік свого легковика. Саме таку «знахідку» виявили сьогодні по обіді прикордонники пункту пропуску «Малий Березний», що на Закарпатті, під час огляду транспортного засобу польської реєстрації. 

Водій, 46-річний волинець, повідомив, що прямує до Словаччини у приватних справах. Прикордонникам такий маршрут здався дещо дивним, то ж вони вирішили поглиблено оглянути автівку. Як результат, у конструктивних особливостях «Крайслера» прикордонний наряд спільно з митниками виявив 97 пачок цигарок «LD» та «Marvel».

Відтак, спроба незаконного переміщення через кордон невеликої партії тютюнових виробів коштуватиме власнику автомобіля. Відповідно до чинного законодавства, його разом з контрабандними цигарками, буде вилучено на кордоні.







Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp