Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим Берегову допомогли угорці?

1 серпня 2014 р., 08:20

Проведення профілактичних робіт у Водоканалі.

На прохання директора ТОВ «Волоканал Карпатвіз» Йосипа Галайди 30 липня до Товариства приїхала група інженерів від ЗАТ «Ніршегвіз» (Угорщина) для проведення планово-профілактичних робіт автоматичної системи управління (АСУ).

Також проведено консультативну нараду по питанню захисту насосного обладнання, у зв’язку з виявленням падіння статичного і динамічного рівня води у свердловинах. Групу спеціалістів очолював ведучий спеціаліст, інженер програмного забезпечення Ференц Кольа з яким приїхали інженер гідрогеолог Йожеф Нанаші, інженер програміст Шандор Сюч та інженер високих струмів Акош Сіладі.
Від ТОВ «Водоканал Карпатвіз» супроводжували своїх колег головний інженер підприємства Євген Вешелені, енергетик Чонгор Селей та начальник водоочисних споруд ВОС «Мала гора» Дмитро Щерба. На ВОС «Мала гора» спеціалістів відвідала заступник міського голови Людмила Токар s при зустрічі вона висловила подяку за надану фахову допомогу, яка посилює можливість й надалі забезпечувати мешканців м. Берегова цілодобовими послугами водопостачання та водовідведення.
Партнери із ЗАТ «Ніршегвіз» констатували, що помітні позитивні зміни на об’єктах водопостачання та водовідведення, що не можливе без належної підтримки місцевого самоврядування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp