Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Недоцільні рішення судді знайшли свої наслідки

12 липня 2018 р., 11:30

Якщо ви вважаєте, що після винесення постанови чи складання протоколу подальші дії щодо притягнення правопорушника до відповідальності нам байдужі, то ви глибоко помиляєтесь

Так от, у лютому 2016 року, в Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області суддя приймав рішення щодо водія на якого патрульні склали протокол за керування у стані сп’яніння. І тут парадокс – його визнали винним, але водночас звільнили від відповідальності, нібито за малозначністю. Рішення вмотивоване тим, що притягається водій до відповідальності уперше, не заподіяв шкоди іншим учасникам дорожнього руху й приймав ліки. Хоча спеціальний прилад Драгер показав вміст алкоголю у видихуваному повітрі водія на 2,16 проміле!

У цьому випадку, визнання суддею діяння, передбаченого статтею 130 КУпАП могло б бути закрите за малозначністю у випадку незначного перевищення алкоголю в крові та аж ніяк коли перевищення норми сягнуло позначки більш як у 10 разів!

Після закриття даної справи, працівники управління патрульної поліції в Закарпатській області подали скаргу до Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя з метою встановлення справедливості.

Відтак, ми отримали ухвалу Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя за підсумками якої стосовно судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області відкрито дисциплінарну справу!

​Патрульна поліція Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp