Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп відповів на критику після зустрічі з Путіним

17 липня 2018 р., 09:27

За словами президента США, щоб побудувати майбутнє, не можна виключно фокусуватися на минулому

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відреагував на звинувачення у тому, що він більше вірить президенту Росії Владіміру Путіну, ніж розвідці своєї країни. Про це йдеться у повідомленні у Twitter.

"Як я сказав сьогодні і неодноразово раніше: Я дуже впевнений в МОЇХ розвідниках. Тим не менш, я також усвідомлюю, що щоб побудувати світле майбутнє, ми не можемо виключно фокусуватися на минулому - як дві найбільші в світі ядерні держави, ми повинні порозумітися!" - зауважив глава Білого дому.

Раніше директор національної розвідки США Ден Коутс підтвердив зроблені раніше висновки про втручання Росії у вибори американського президента в 2016 році.

Як повідомлялось, спікер Палати Представників Конгресу США Пол Раян прокоментував результати зустрічі Трампа з Путіним, заявивши, що глава Білого дому "повинен цінувати, що Росія не є нашим союзником". Раян наголосив, що в нього "не викликає сумнівів", що Москва втрутилася у вибори 2016 року в США.

Нагадаємо, 16 липня президент США Дональд Трамп та президент Росії Владімір Путін зустрілися у Гельсінкі. Так, саміт проходить у Президентському палаці столиці. Зокрема, глава Білого дому заявив, що Росія провела "чудовий" Чемпіонат світу з футболу. Також Трамп підкреслив, що що відносини між США та РФ можна налагодити. Крім того, президент США Дональд Трамп не звинуватив Росію у втручанні в американські президентські вибори в 2016 році, а також не підтримав висновки спецслужб США, які стверджують, що РФ втручалася у вибори.



Тиждень.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp