Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени пішли в табір (ФОТО)

17 липня 2018 р., 12:45

До дітей

Працівники поліції Свалявського та Мукачівського районів в рамках загальноукраїнських заходів провели зарядку з дітьми, які оздоровлюються у літніх таборах. Метою акції є пропаганда здорового способу життя.
В рамках оздоровчо-профілактичних заходів «Зарядка зі school police officer» інспектори ювенальної превенції Свалявського та Мукачівського відділень поліції зустрілись із дітьми для проведення ранкової зарядки. Метою зустрічі є пропаганда здорового способу життя.

Вчора, поліцейські Свалявщини завітали до дитячого табору «Поліглот», що знаходиться у селі Керецьки. У цьому таборі відпочивають понад 30 дітей. Всі разом, діти та поліцейські, розминалися та виконували фізичні вправи. Діти залюбки продемонстрували гості в погонах власні фізичні здібності.

У такий спосіб правохоронці популяризують серед дітей здоровий спосіб життя та намагаються у різні способи продемонструвати дітям переваги здорового способу життя та заохотити їх до занять фізкультурою та спортом.

Про важливість для людини вести здоровий спосіб життя та, що входить у це поняття розповіла дітям зі Львівщини, які наразі оздоровлюються у санаторії Карпати ювенал Мукачівського районного відділення поліції Тетяна Когут. Поліцейська обговорила з дітьми, що таке здоров'я, які чинники впливають на його складові та роль фізичної культури у збереженні та відновленні здоров'я.

В кінці зустрічі правоохоронці побажали школярам вдалих літніх канікул і нагадали їм про правила безпеки. Ювенальні поліцейські й надалі практикуватимуть проведення ранкових зарядок з дітьми.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp