Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець забув про норми поведінки

1 серпня 2014 р., 12:35

Хильнувши зайвого чоловік розбешкетувався у кафе. Невгамовного клієнта заспокоювали міліціонери.

Відвідувач одного із закладів, який знаходиться під охороною ДСО, хильнув зайвого й подумав, що йому «море до колін»

Днями на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України надійшов сигнал «Тривога» з одного мукачівського кафе. Протягом двох хвилин на місце виклику прибув наряд групи затримання, який узяв ситуацію під контроль та затримав неадекватного пияка.

Як виявилося – чоловік під п’ятдесят років зловживав 50-грамовими чарками, після чого почав на підвищених тонах зневажливо та з лайкою висловлюватися в адресу відвідувачів та обслуговуючого персоналу. Затриманий мешканець свалявського району, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, не розумів майже нічого, про що його просили.
На прохання покинути заклад повторював нецензурну лексику, тож працівникам правоохоронних органів довелося вивести «клієнта» з закладу для з’ясування подальших обставин, після чого на місце події було викликано слідчо-оперативну групу мукачівського міського відділку міліції. Матеріальних збитків завдано не було.

Ернест Завадський УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp