Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сутички під НАБУ і САП: відкрито дві кримінальні справи

18 липня 2018 р., 16:17

Органами прокуратури Києва будуть вживатися всі заходи для забезпечення повного, всебічного і об'єктивного розслідування даних правопорушень, повідомила речник ГПУ.

За фактами подій, які сталися біля приміщень НАБУ і САП у вівторок, 17 липня, зареєстровані два кримінальні провадження. Про це в середу, 18 липня, повідомила спікер Генеральної прокуратури Лариса Сарган.
Вона зазначила, що за фактом хуліганських дій, скоєних групою осіб, які увірвалися в приміщення НАБУ, пошкодивши при цьому вхідні двері і зовнішні ролети, зареєстровано кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 296 КК України.
"Досудове розслідування в даному кримінальному провадженні доручено Солом'янському УП НП в м.Києві", - йдеться в повідомленні.
Також у зв'язку із сутичками, що сталися під стінами будівлі САП, в тому числі з використанням зеленки щодо окремих учасників акції, в ЄРДР також внесено відомості за ч. 2 ст. 296 КК України. Досудове розслідування за цим фактом буде здійснюватися Шевченківським УП НП в м. Києві.
За словами Сарган, органами прокуратури Києва будуть вживатися всі заходи для забезпечення повного, всебічного і об'єктивного розслідування даних правопорушень, за результатами яких діям учасників цих подій буде дана законна правова оцінка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp