Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тернополі вибухнула квартира: двоє постраждалих

18 липня 2018 р., 16:18

Намагаючись покінчити із життям самогубством, жінка ледь не вбила чоловіка і семирічного сина

Господар квартири повідомив, що його дружина намагалася накласти на себе руки. Чоловік зазначив, що в жінки проблеми з психікою.Вибух у житловому будинку Тернополя, унаслідок якого були травмовані чоловік і семирічний хлопчик, стався через спробу самогубства дружини потерпілого. 

Про це в середу, 18 липня, повідомляє прес-служба місцевої поліції.За словами господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він знаходився в одній з кімнат, дружина була на кухні, а син грався в коридорі. Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що конфорки газової плити відкриті. Дружина, не сказавши ані слова, пішла, а він перекрив газ і почав відкривати вікна. У цей момент і сталося загоряння.За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася заподіяти собі смерть через проблеми з психікою.Нагадаємо, у Тернополі у квартирі на вулиці Пушкіна стався вибух. До медичної установи з опіками тіла II-III ступеня були госпіталізовані власник квартири і його малолітній син.Раніше, 16 липня, в одному із житлових будинків Кривого Рогу стався вибух на восьмому поверсі - постраждали три людини, у тому числі й дитина.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp