Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Врятованих з печери в Таїланді дітей виписали з лікарні

18 липня 2018 р., 16:20

У середу діти з тренером і рятувальниками візьмуть участь у прес-конференції, де дадуть відповіді на питання таїландських та іноземних ЗМІ.

Групу з 12 дітей-футболістів і їхнього тренера, які були врятовані із затопленої печери на півночі Таїланду, виписали з лікарні. Про це в середу, 18 липня, повідомляєтелеканал Channel Asia.Зазначено, що діти у віці від 11 до 16 років і їхній 25-річний тренер перебували в лікарні з минулого тижня. Вони були поміщені на карантин через ознаки інфекції.Планується, що в середу підлітки з тренером і рятувальниками візьмуть участь у 45-хвилинній прес-конференції, де дадуть відповіді на питання таїландської та іноземної преси. Захід пройде в рамках телепрограми Таїланд рухається вперед у Чіанграй, яка буде транслюватися в прямому ефірі на десятках каналів.Король Таїланду Маха Вачиралонгкорн дозволив використовувати королівську площу в старому місті Бангкок, щоб подякувати тайським та іноземним учасникам рятувальної операції, наводить телеканал слова заступника прем'єр-міністра королівства.Нагадаємо, дитяча футбольна команда Дикі кабани і їхній тренер зникли в печері Кхао-Луанг у заповіднику Понг Пха 23 червня. Через сильні дощі вхід до печери затопило, тому, зайшовши туди, група не змогла вибратися.Пошуково-рятувальна операція тривала два тижні. Постраждалі перебували в повітряній кишені печери. Всіх їх змогли вивести на повітря тільки 10 липня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp