Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄС схвилював закон Ізраїлю про національну державу євреїв

20 липня 2018 р., 18:26

Європейський Союз стурбований підтримкою Ізраїлем закону про єврейську національну державу, який залишає самовизначення народу лише за євреями.


За словами верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріки Могеріні, закон заважає реалізувати принцип «два народи – дві держави» у врегулюванні конфлікту Ізраїль-Палестина, пише DW.

Федеріка Могерініпредставник ЄС із зовнішньої політики і політики безпекиМи дуже чітко заявляли, що коли мова йде про рішення «два народи – дві держави», це єдиний шлях уперед, і слід уникати будь-яких кроків, які ускладнять або зроблять неможливим втілення цього рішення в життяПалестина також прокоментувала закон, заявивши, що він расистський і може спричинити апартеїд.

19 липня Кнесет схвалив Основний закон про національний характер держави Ізраїль, який затвердив статус країни як національної держави єврейського народу, з єдиною офіційною мовою – івритом, і неподільною столицею – Єрусалимом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp