Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велику групу нелегалів затримали на Закарпатті

21 липня 2018 р., 10:30

Минулого вечора

Дванадцятеро нелегалів затримали вчора ввечері прикордонники Чопського загону разом з їхніми словацькими колегами. Під час несення служби прикордонний наряд від відділу «Гута» помітив ознаки перебування людини безпосередньо біля державного рубежу. Прим’ятість трави, яка утворила доріжку слідів, вказувала на те, що нещодавно тут пройшла група осіб. 

Прикордонники одразу з розпочали пошукові дії та повідомили про виявлене прикордонну поліцію Словацької Республіки. Щоб підвищити ефективність пошуку та своєчасно затримати правопорушників, прикордонники ініціювали спільне з європейськими колегами патрулювання. Невдовзі спільному наряду вдалось затримати четвірку азіатів, які рухались в бік Словаччини. Ще восьмеро нелегалів словацький наряд зупинив через десять хвилин на відстані декількох десятків метрів від кордону.

Затримані, які назвались громадянами В’єтнаму, не мали при собі жодних документів. Після завершення відповідних процесуальних заходів їх у порядку реадмісії буде передано українській стороні, а після встановлення особи та з’ясування обставин правопорушення буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp