Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Канаду охопили лісові пожежі

24 липня 2018 р., 10:02

Більшість лісів горить у малозаселених північних і північно-східних регіонах, однак через деякі пожежі все ж довелося евакуювати місцеве населення.

У канадській провінції Онтаріо вирують 63 лісових пожежі, 28 з яких поки не вдається взяти під контроль. Про це поінформували в Міністерстві природних ресурсів і лісництва Онтаріо в понеділок, 23 липня.

Більшість лісів горить у малозаселених північних і північно-східних регіонах, однак через деякі пожежі все ж довелося евакуювати місцеве населення.Так, накази на відселення отримали жителі декількох поселень на березі озера Гурон біля містечка Садбері, що в 400 км від Торонто. Пожежникам навіть довелося перекрити ділянку трансканадсткої автомагістралі.Густий дим від пожеж у Онтаріо вже покрив й частину сусідньої провінції Манітоби, у якій також оголосили підвищену пожежну небезпеку.Щоб підтримати колег, в Онтаріо прибули декілька пожежних підрозділів з інших канадських провінцій, а також США і Мексики.Нагадаємо, вісім країн Євросоюзу беруть участь у боротьбі з лісовими пожежами у Швеції, які протягом декількох тижнів не вщухають у скандинавській країні. Допомогу запропонували Польща, Данія, Франція, Італія, Німеччина, Литва, Португалія і Австрія.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp