Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Канаді вирують десятки лісових пожеж

31 липня 2018 р., 08:34

У канадській провінції Онтаріо налічується 39 лісових пожеж, з яких 14 до цього часу не вдається взяти під контроль.

Про це в понеділок, 30 липня, повідомляє Укрінформ.Відносно суха погода, яка панує в регіоні, ймовірно, призведе до зростання площі займання протягом наступних днів.На цей момент найбільша пожежа вирує навколо озера Леді Евелін на сході провінції. Хоча протягом вихідних її площа дещо зменшилася, до цього часу палає понад 270 км кв. лісу, що можна порівняти з площею Одеси.

До боротьби з цією пожежею була залучена група мексиканських пожежних.Через масштабні пожежі було оголошено про евакуацію двох населених пунктів за 300 км від Торонто. Густий дим, який накрив ділянку трансканадського шосе, ускладнив рух по цій важливій транспортній артерії поблизу містечка Перрі Саунд, але проїзд по ній поки залишається відкритим.Пожежні також намагаються захистити від займання залізничний міст.Рятувальники просять місцеве населення дотримуватися підвищених заходів безпеки через високу задимленість, яка може викликати проблеми з диханням.На щастя, в результаті лісових пожеж в Канаді не загинув жоден цивільний, однак за невідомих обставин помер один пожежний.Нагадаємо, у США жертвами лісових пожеж стали шість чоловік. Ще від семи до 17 осіб вважаються зниклими безвісти.Нагадаємо також, що 23 липня в Греції лісова пожежа спалахнула за 40 км на північний схід від Афін. Поширення вогню відбулося дуже швидко через сильні пориви вітру. У підсумку загинуло щонайменше 87 осіб. Основна версія причини загоряння - небувала спека.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp