Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати облради переймаються дошкільними й шкільними навчальними закладами та здоров’ям краян

31 липня 2018 р., 10:00

Депутатські запити стали невід’ємною частиною депутатської діяльності з вирішення актуальних питань сьогодення.

Так, на першому пленарному засіданні 12 сесії облради Федір Ісайович у своєму запиті клопотав про виділення з обласного бюджету 120 тис грн для ремонту будівлі Хижанського ДНЗ, що на Виноградівщині, спорудженої ще в далекому 1939 році. Після весняного цьогорічного буревію фасад будівлі зазнав пошкоджень.

Депутати фракція ВО «Батьківщина» звернулися із двома запитами. В одному з них розповіли, що у Свалявському районі склалася критична ситуація з виділення коштів для закупівлі інсуліну хворим на цукровий діабет. Для повного забезпечення таких хворих цим препаратом необхідно майже 790 тис грн у рік, а профінансовано – 50 тис грн. То ж депутати просять вжити необхідних заходів для вирішення вкрай важливого питання, бо ж ідеться про здоров’я жителів району.

В іншому запитів ці ж депутати розповіли, що у 2007 році в с.Неліпино, що також на Свалявщині, було частково введено в експлуатацію ЗОШ І-ІІІ ст., але без їдальні та спортивного залу. Вже багато років із обласного бюджету виділяються кошти для добудови спортзалу, однак не освоюються і в кінці року повертаються у бюджет. Бо змінюються підрядники, які не виконують роботи і таке інше. То ж школярі донині не мають приміщення для проведення уроків з фізичної культури. Оскільки депутати переймаються даною проблемою, то просять сприяння у її вирішені.

Дані запити підтримані депутатським корпусом і направлені у відповідні інстанції для розгляду.



Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp