Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донеччині вночі було неспокійно

2 серпня 2014 р., 13:25

Там знову лунали постріли...

Жителі повідомляли про сильні вибухи вночі і перестрілки в селищі шахти Лідіївка та мікрорайоні Бірюзова.В ніч з 1 на 2 серпня епіцентр бойових дій в Донецьку припав на селище шахти Лідіївка та мікрорайон Бірюзова. Жителі повідомляли про сильні вибухи і перестрілки, повідомляє міськрада.

В інших районах Донецька ніч пройшла відносно спокійно.

"Станом на 9.00 в місті тихо, бойових дій немає. Комунальні аварійні служби спільно з енергетичними підприємствами ведуть відновлювальні роботи на пошкоджених мережах електро і газопостачання", - йдеться в повідомленні міськради.

Також сьогодні заплановано ліквідувати аварійне відключення двох трансформаторних підстанцій ПЕМ-Енерговугілля в Куйбишевському районі, які обслуговують жителів селища Гірник.

Вчора у другій половині дня повідомлялося, що майже у всіх районах Донецька була чутна стрілянина. Із-за артилерійського обстрілу Кіровського району і попадання 2-х снарядів на територію підстанції 35 кВ було пошкоджено електрообладнання та знеструмлено шахти ім. Абакумова, Скочинського, Лідіївка, Чекіст (ДП ДВЕК).

Крім того, в Донецьку із-за попадання снаряда в маршрутку загинула людина.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp