Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутатські запити допомагають вирішувати проблеми краю

3 серпня 2018 р., 14:25

У сесійній залі облради її депутати під час першого пленарного засідання 12 сесії один за одним подавали свої запити, які стосувалися проблемних питань, що мають місце в житті нашого краю

Так, Мікловш Товт порушив питання про співфінансування будівельних робіт за проектом «Поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення С 070117 Батьово-Елеватор км 0+000 – 3+000 Закарпатської області» , а також стосовно сприяння водопостачальній організації ВП «Львівське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» в отриманні рідкого хлору.

Василь Дем’янчук в усній формі звернувся стосовно результатів проведення перевірки за фактом виявлення 17 липня 2018 року зброї на стадіоні у с. Нересниця Тячівського району та посилення контролю за дотриманням правопорядку з метою недопущення подібних випадків.

Інгрід Туріс просила виділити кошти із обласного бюджету для проведення ремонтних робіт із ліквідації тріщини чаші басейну у спорткомплексі ДЮСШ м. Мукачева та вивчити питання законності будівництва міні-ГЕС на р. Латориця.

Усі запити направлено у відповідні інстанції для повного і об’єктивного розгляду. Про результати буде повідомлено депутатів у визначений законодавством термін.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp