Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Представники закарпатської влади без повісток не залишаться

2 серпня 2014 р., 14:21

Депутати теж отримають "виклик" до армії.

1 серпня 2014 року, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко провів нараду з залученням керівників всіх силових структур нашої області, ідеться на сторінці ОВК у мережі Фейсбук.

Одними з головних питань, які були розглянуті на нараді - виконання заходів третього етапу часткової мобілізації на території Закарпатської області.
Було наголошено, що проведення певними силами роботи по зриву виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» мають своєю метою дестабілізувати ситуацію, внести розбрат між мешканцями краю. До осіб, які провокують невиконання або порушення законів України будуть вжиті адекватні заходи, про що невдовзі буде проінформовано закарпатців.

Крім того, губернатор доручив відповідним керівникам силових відомств при постановці на облік «переселенців» чоловіків вжити заходів щодо їх ідентифікації, в подальшому – постановки їх на облік у військкоматах області щодо визначення їх придатності до призову по мобілізації на рівних умовах з мешканцями Закарпаття. В разі їх відмови, особам «переселенцям» чоловічої статі буде надано можливість виїхати по попередньому місцю проживання для захисту територіальної цілісності нашої держави.

Нагадаємо: військовий комісар Закарпатського ОВК полковник Васильцюн І.П. наголошує, що мобілізаційні повістки вручаюся і представникам влади – депутатам обласної, районних, міських, селищних рад, державним службовцям.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp