Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мукачівців виховували силу духу (ВІДЕО)

2 серпня 2014 р., 15:30

На семінарі каратистів...

У Мукачеві відбувся спортивний семінар і практична підготовка каратистів до участі в змаганнях за правилами Кіокушин-кан. Крім того, виявляли кращих спортсменів для формування об’єднаної збірної бранчів західної і південно-східної України у складі Української Федерації Кіокушин-кан карате-до Ренмей.Та головне завдання – підняття кваліфікації учнів мукачівської школи карате. Під час семінару учні відпрацьовували техніку, яку вивчали протягом тривалого часу, показали свою фізичну підготовку та у підсумку - двобій між учнями.

Батьки юних каратистів підтримують цей вид спорту. За їхніми словами, він навчить дітей поваги до партнера і дисципліни, а майбутньому спортивні навики можуть стати у пригоді.

Цей клуб неодноразово завойовував призові місця і отримував титули. На останньому чемпіонаті в Болгарії, Сергій Матьковский виборов 4 місце. Каже, це було одне з найвизначніших змагань.

Президент федерації запевняє, фізичні навантаження необхідні, аби не лише підготувати тіло до серйозних ударів у двобої, а й для зміцнення тіла і сили духу.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp