Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття насуваються магнітні бурі

6 серпня 2018 р., 16:45

Якщо ви будете знати геомагнітну обстановку на найближчий місяць, то ви зможете заздалегідь підготуватися до примх Сонця і поберегти здоров’я на завершення літа, інформує Ukr.Media.

Серпень – жаркий, сонячний літній місяць, а тому логічно чекати сплесків активності Сонця. Тим не менш, прогноз магнітних бур на серпень обіцяє відносно спокійну обстановку протягом усього періоду. Незначні коливання і магнітна буря очікуються лише у другій половині місяця.

Гороскоп на 4 серпня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку
Однак майте на увазі, що прогноз магнітних бур може бути мінливим. Геомагнітні збурення на нашій планеті періодично виникають через сонячні спалах, під час яких частинки плазми з великою швидкістю вириваються в космічний простір, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери. Так що всім чутливим людям слід бути напоготові, щоб магнітні перепади не застали зненацька і не зіпсували стан здоров’я в період літнього відпочинку і відпусток.

Магнітні коливання очікуються:

17, 19, 22 і 23 числа.
Магнітні бурі у серпні можливі 20 і 21 числа.
Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головні болі, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, а також зміни настрої, стреси і депресії.

Як легше пережити магнітні бурі у серпні 2018 року:

обмежте серйозні фізичні навантаження;
відкладіть на більш відповідний час роботу, що потребує підвищеної уваги;
намагайтеся уникати стресових ситуацій, скандалів, з’ясування стосунків;
частіше відпочивайте і бувайте на свіжому повітрі в ранкові та вечірні години;
уникайте тривалого перебування на відкритому сонці;
стежте за своїм самопочуттям, артеріальним тиском і виконуйте рекомендації лікарів;
харчуйтеся правильно, особливо в дні магнітних бур, щоб знизити рівень холестерину в крові. Рекомендується рослинна дієта, натуральні соки і відвари, молочна дієта і нежирне м’ясо.
відмовтеся від алкогольних напоїв у період магнітних бур.

Фізик 06.08.2018 20:00 IP: 98.229.225.195
>Серпень – жаркий, сонячний літній місяць, а тому логічно чекати сплесків активності Сонця. Якщо автор вчив фізику в школі, то знає, що літо на нашій панеті обумовлено кутом нахилу Землі. А сонячні магнітні бурі живуть своїм життям. По фізиці автору парадна двійка !

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp