Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець помер від поранення

8 серпня 2018 р., 08:45

Інцидент трапився на Закарпатті в ніч на 7 серпня. Що стало причиною виплеску емоцій - наразі встановлюють правоохоронці. Чоловік із ножовим пораненням помер у лікарні.

Близько 1-ї ночі, поліцейські отримали повідомлення, що у Виноградові внаслідок бійки постраждав чоловік. Потерпілий, з окровавленою ногою, прийшов по допомогу в один із цілодобових магазинів, що на вулиці Тюльпанів. Працівники закладу одразу викликали швидку допомогу та поліцію.

Спільний наряд поліцейських охорони та дільничних офіцерів місцевого відділу поліції, одразу виїхали на пошуки підозрюваного. Затримали чоловіка, який наніс ножове поранення, неподалік місця скоєння злочину.

З’ясувалося, що чоловіки місцеві жителі, між ними виникла сварка і один із них скористався кухонним ножем. Речовий доказ – той самий ніж, поліцейські вилучили.

Поранення в область лівого стегна для 26-річного жителя Виноградова було смертельним. Медики діагностували у нього гіповолемічний шок важкого ступеню. Від отриманої травми, чоловік помер у відділенні реанімації.

Нападника, якому 24 роки, затримали згідно ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 121 ч. 2. (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті). Згідно цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років.


Управління поліції охорони в  Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp