Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Китаї на дорогу завалився гігантський пагорб (ВІДЕО)

8 серпня 2018 р., 08:55

Очевидці зняли на відео масштабний обвал. На місці працює техніка, намагаючись розчистити дорогу від десятків тонн землі.

Масштабний зсув звалився на дорогу провінції Юньнань. Про це у вівторок, 7 серпня, повідомляє ТСН.Відзначається, що гори землі повністю заблокували рух на міжрайонній дорозі. Утворилися кілометрові затори.Однак, в результаті зсуву жертв немає.На місці тривають роботи з очищення дороги та відновлення автомобільного руху.Нагадаємо, тижнем раніше під Севастополем впали два дачних будинки після обвалу грунту.Раніше біля міста Південне в Одеській області стався масштабний зсув, внаслідок якого піднялося морське дно. У прибережній зоні на місці триметрової глибини оголилася ділянка морського дна довжиною майже 150 метрів.Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КИТАЙ, ВИДЕО, ДОРОГА, ОПОЛЗЕНЬ, ОБРУШЕНИЕЯкщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.powered by lun.uaЧИТАЙТЕ ТАКОЖМомент замаху на Мадуро потрапив на відео5107Європу накрила аномальна спека1458Стівен Сігал отримав посаду в МЗС Росії1394КОМЕНТАРІ — 0Увійдіть, щоб залишити коментар.Залишаючи коментар, будь ласка, пам'ятайте, що зміст і тон Вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано мають відношення до даної новини. Виявляйте також повагу та толерантність до своїх співрозмовників навіть у тому випадку, якщо Ви не поділяєте їхню думку. Ваша поведінка за умов свободи висловлювань та анонімності, наданих інтернетом, змінює не тільки віртуальний, але й реальний світ.

Повна версія правил. Користувачі, які порушують ці правила грубо або систематично, будуть заблоковані.

НОВИНИ СВІТУОСТАННІПОПУЛЯРНІКОМЕНТОВАНІНа курорті в Єгипті шукають акулу, яка вбила туристаСША закликали РФ відвести сили з Абхазії і Південної ОсетіїВинищувач ВПС Іспанії помилково випустив бойову ракету над ЕстонієюУ Польщі виявили понад 200 незаконних робочих з УкраїниЧерез секс-іграшку евакуювали частину аеропорту в Берліні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp