Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві буде Art Weekend

10 серпня 2018 р., 08:25

Вже в серпні на жителів міста чекає насичена творча програма одноденного фестивалю “Art Weekend” в рамках якого проходитимуть:

Майстер класи з йоги, рукоділля, гончарства- Лекції на теми: подорожі автостопом, відновлювані джерела енергії, екологічна продукція та здоровий спосіб життя, соціальні та творчі теми- Благодійний ярмарок хенд-мейду- Буккросинг- Виставка художніх робіт та фото-сушка- Розваги для дітей: квест, майстер клас з малювання та ігри- Поетичний вечір- Музична програма- Кінопоказ просто небаФестиваль відбудеться 18-го серпня в парку імені Андрія Кузьменка. На думку організаторів в місті бракує творчих заходів такого формату, тож мета Art Weekend-у показати, що творчість в Мукачеві можлива!До уваги гостей будуть представлені різні творчі заходи, від талановитих особистостей з Мукачева та інших міст, а також із за кордону. Поезія, музика, образотворче мистецтво, лекції, всім цим, і не тільки зможуть насолоджуватись відвідувачі парку на протязі цілого фестивального дня. Для батьків з дітьми організатори передбачили насичену дитячу програму до якої входить: квест, ігри, майстер класи, та багато іншого. А любителів кіно ввечері чекає перегляд комедії під відкритим небом.Особливістю даної події є те, що вона поєднає багато творчих напрямків і талановитих людей, які зможуть вільно проявити себе, адже протягом дня для всіх бажаючих буде працювати відкритий мікрофон та BarCamp, на якому можна буде представити людям свої ідеї та думки.Також в рамках фестивалю буде проводитись збір коштів на лікування мукачівця Сергія Дудкеєва, який потребує лікування в Німеччині.Тож запрошуємо всіх відвідати Другий Мукачівський Art Weekend.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp