Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрілянина в Канаді: поліція затримала підозрюваного

10 серпня 2018 р., 18:22

Канадські правоохоронці затримали одного з підозрюваних у стрілянині в місті Фредеріктон, внаслідок якої загинули чотири людини.

У Канаді співробітники поліції затримали одного підозрюваного у вбивстві чотирьох осіб у місті Фредеріктон на сході країни. Про це в п'ятницю, 10 серпня, повідомляє прес-служба місцевого відділу поліції у Twitter."Наразі ми можемо підтвердити, що один із підозрюваних затриманий", - йдеться в повідомленні.У той же час, поліцейські рекомендують жителям уникати вулицю Бруксанд Драйв, де сталася стрілянина.На місці події працюють співробітники правоохоронних органів.Раніше повідомлялося, що невідомий відкрив стрілянину на півночі Фредеріктонa. У поліції заявили, що внаслідок інциденту є "множинні жертви", пізніше стало відомо, що загинули, щонайменше, чотири людини.Нагадаємо, в результаті стрілянини в Колумбії було вбито вісьмох осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp