Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Літнє дозвілля закарпатських дітлахів стало іншим (ВІДЕО)

3 серпня 2014 р., 09:41

У краї діє перший спортивний табір для дітей.

У Закарпатському краї багато місць для дитячого відпочинку. Оздоровчі та розважальні табори, а цьогоріч до переліку закладів дитячого дозвілля додався організований батьками спортивний літній табір.
Кількість відпочивальників всього 14, це футбольна команда «ФК Мукачево» 2004 року народження. Тут немає табірних змін або звичних розваг, зате тут є командний дух і щоденні тренування. Хлопцям такий відпочинок до вподоби. В майбутньому вони уявляють себе відомими футболістами. 

І навіть насичений щоденний графік не лякає юних спортсменів. Розмістили табір на базі футбольного клубу «ФК Метеор» Пістрялово, які стали минулорічними чемпіонами області.
Цьогоріч доросла збірна зробила перерву, в наслідок і стадіон і приміщення пустує. Тому президент футбольного клубу «Метеор» а за сумісництвом і батько одного з юних футболістів залюбки розмістив тут маленький літній табір. Втім є і багато нюансів.

Табір не офіційний, а тому на ніч тут залишаються декілька батьків відпочивальників і тренер, постійно чергує автівка, для виїзду в місто. Проте дітей це мало турбує. Вони радіють, що і в літку можуть готуватись до змагань та чемпіонатів. І вже на майбутнє планують поїздки сюди, у футбольний літній табір.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp