Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дитині закарпатського військового, який перебуває на Сході, необхідна термінова допомога!

3 серпня 2014 р., 10:30

Єдиного годувальника сім’ї призвали на Схід, а маленький закарпатець чекає на допомогу.

Шановні закарпатці та інші небайдужі громадяни! 

Щиросердечно просимо вас долучитися до допомоги сім’ї військовослужбовця Симулик з с.Червоне Ужгородського р-ну, який зараз знаходиться в зоні АТО. 02 лютого 2011 року у молодої сім’ї на світ з’явилася велика радість – маленьке немовля, хлопчик Станіслав. Але, на жаль, після огляду дитини лікарі встановили невтішний діагноз – паралітичний синдром та затримку психоневрологічного стану, нижній парапарез, дисплазію кульшових суглобів, плоско-вальгусні стопи. Батьки з першого дня встановлення діагнозу робили все можливе для покращення стану дитини, адже в маленькому віці організм більше здатний до корекції та відновлення. 

З початком АТО, єдиний годувальник сім’ї, батько Станіславчика був призваний виконувати свій громадянський обов’язок на Сході нашої країни, де й знаходиться зараз. Сім’ї потрібна термінова фінансова допомога, зокрема маленькому Станіславу, для покращення свого стану, рекомендоване санаторно-курортне лікування, плавання та періодичне проходження курсу іпотерапії (іпотерапія – метод лікування для малюків з ДЦП, заснований на взаємодії дитини з конем, адаптованим до можливостей дитини у навчанні верховій їзді. При їзді на коні м’язи спини тварини, здійснюючи тривимірні рухи, масажують м’язи ніг дитини – внутрішню сторону стегон, литкові м’язи, голено стоп та пахову область), крім того дитина знаходиться на постійному лікуванні в дитячій неврології м.Мукачева. 

В даний час Станіславу необхідний наступний курс іпотерапії, яку дитина проходить в м.Мукачево, але коштів абсолютно не вистачає. Просимо усіх небайдужих громадян підтримати цю сім’ю! Адже стає аж ніяково від того, що захищаючи на Сході нас з вами, батько Станіслава мучиться думкою про те, що робити, де дістати гроші. Це фактично наш обов’язок допомогти. 

Від щирого серця просимо вас підтримати Станіславчика. Нижче вказані реквізити, на які можна перерахувати допомогу, підтверджуючі документи та телефон мами Лілії. 

Поповнення картки: 

Приват Банк 
ЄДРПОУ 14360570 МФО 305299. 

р/р29244825509100 

No картки: 5168757265449589 

Симулик Лілія 

Мама Лілія - 0997770324

waymond moore 25.08.2015 16:38 IP: 63.11.206.41
ЧИ ПОТРІБНА ВАМ фінансової допомоги в приватних і громадського проекту?   ЯКЩО ТАК КОНТАКТИ зараз, коли ми пропонувати кредити члени Громадської по ціні 2%.   Зв'яжіться з нами зараз по електронній пошті, moorefinancialcassistance@gmail.COM
Іванна 04.08.2014 10:51 IP: 229.91.41.31
а не хочете ви коника купити

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp