Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірщина втретє зібрала гостей фестивалю «Смак меду»

13 серпня 2018 р., 17:45

У неділю, 12 серпня, у с. Вучкове на Міжгірщині відбувся ІІІ фестиваль бджолярів «Смак меду»

Участь у святкуванні взяла керівник апарату Закарпатської облдержадміністрації Руслана Натуркач. Вона привітала присутніх і побажала фестивалю й надалі примножувати і популяризувати традиції високогірного краю.

{g}

Місцеві жартують, що до відкриття свята долучилася сама природа – на початку офіційної частини фестивалю унікальний гейзер в урочищі Петровець видав потужний струмінь холодної мінеральної води.

Протягом колоритного заходу гості могли побачити, продегустувати і придбати кращі зразки карпатського меду, продукцію бджільництва та вироби місцевих майстрів. Розважали ж присутніх концертною програмою за участі творчих колективів Міжгірщини, родзинкою яких є талановиті діти.

Цілющі властивості карпатського меду, як і місцевих мінеральних вод, знають далеко за межами Закарпаття, відтак організатори фестивалю впевнені, що туристи й наступного року вподобають «Смак меду» у Вучковому.
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp