Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги начальника УМВС полковника Шаранича! Справа Різака не закінчена і не забута

3 серпня 2014 р., 13:36

Надіньте наручники на тих, хто замовляв і вбивав Олексія Різака, а також тим, хто приховує вбивство

Колектив " Світогляду" інформує Вас, що по вул. Перемоги, 173 29 липня 2014 року частина фундаменту і стінки були облиті невідомою речовиною. На ранок в цьому місці була розкидані кілька десятків сірників. В цьому можете удостовіритися через своїх працівників, яких вчора було особливо багато біля цього будиннку разом з представниками криміналітету. Їх немало і в інші дні. Ця група представляє напевно тих, хто не може отримати інформацію безкоштовно від тих, хто прослуховує найбільш цікаву для них квартиру останні два роки. Ви напевно, не здивуєтеся, бо саме про квартиру екс-губернатора Різака йде мова. 

Рідина була розлита і розкидані сірники якраз під тим місцем, де має бути встановлена меморіальна дошка памяті невинно убієнного Олексія Різака. Про роль окремих міліціонерів, в тому числі і з великими погонами ми розкажемо окремо. Вже недовго залишилося чекати. 

Ще раз просимо Вас, бо попередники не реагували повідомити свою кримінальну агентуру. що в дворі, де проживає Різак з дружиною, немає стоянки для сторонніх машин. Стоянка є напроти будинку, якщо перетнути вулицю Перемоги. Тому всякі стоянки біля вікон квартири Різака, чи біля дому є незаконними. Якщо не хочуть люди на стоянці тримати машини, то хай ставлять біля своїх квартир. Тим більше, що це приводить до знищення "невідомими" газону напроти квартири Різака, понівечення деревцят, кидання у вікна квартири невідомими всіляких предметів. Різак з допомогою комунальних служб, а інколи і своїх коштів благоустрій пробує навести, але він знову знищується. І це триває вже майже два роки, з наступного дня після вбивства Олексія Різака. Це було відомо Варцабі (якщо взагалі не організовувалося ним). Це відомо і Вам, пане полковнику! Звичайно, це вічно тривати не може. Як і вандалізм на могилі Олексія Різака, бо вандали ще жодного разу не відповіли за свої дії. 

Ви добре знаєте, що сім’ю Івана Різака не залякати! А після вбивства єдиного сина Олексія тим більше! Всі за все відповідять! І генерали, і родичі та інші перевертні в погонах і без них. Зупиніть цю шваль, бо потім сама шваль буде не рада, що виконує дрібні провокації на замовлення убивць Олексія Різака. 

І останнє. Відновіть на сайті УМВС повідомлення про вбивство Олексія Різака. І розкажіть як іде слідство. Нам тут жити! Цей лозунг суперпатріотів-закарпатців самі закарпатці згадують лише тоді, коли декого з них ловлять при порушенні закону. Сергій Олексійович! 

Просимо Вас: надіньте наручники на тих, хто замовляв і вбивав Олексія Різака, якого Ви особисто знали, а також тим, хто приховує вбивство. І залишайтеся сам собою. Це краще, бо Вашим попередникам краще не буде за фальсифікацію слідства вбивства Олексія Різака. Це ми Вам обіцяємо. І ніхто їм не допоможе, коли настане час справжнього правосуддя в справі Олексія Різака. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp