Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стихійний ринок чи облаштований?

3 серпня 2014 р., 15:54

торгівля на тротуарах вулиці Корятовича в Ужгороді продовжується, бо людям так вигідно.

Цього тижня на засіданні виконкому прозвітували, як виконують доручення в.о.міського голови щодо виявлення і ліквідації несанкціонованої вуличної торгівлі. Йдеться про рейди, які біля ринку на площі Корятовича щодня з 17 до 25 липня проводили працівники відділу муніципальної поліції й правопорядку і Ужгородського МВ УМВС проводили. Про це повідомляє офіційний сайт Ужгородської міської ради.

«За вказаний період вдалося ліквідувати несанкціоновану торгівлю в повному обсязі, працівники відділу склали 6 адмінпротоколів, - повідомив начальник відділу муніципальної поліції та правопорядку Костянтин Куцов. – З людьми, які торгували на тротуарі на пл.Корятовича, постійно проводили роз’яснювальні розмови. Упродовж тижня ми стримували вуличну торгівлю, але коли рейди скінчилися, люди знову повернулися, бо звикли тут торгувати і не хочуть переходити на інші ринки. За їх словами, їм це не вигідно».

Муніципалам доручено й надалі продовжувати рейдові перевірки, залучивши представників громадських формувань.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp