Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чорнобильській зоні заблукали білоруси

16 серпня 2018 р., 20:21

Як пояснили правоохоронцям 36-річна жінка і 39-річний чоловік, вони незаконно перетнули кордон України, оскільки заблукали.

Під час патрулювання зони відчуження Чорнобильської АЕС в районі села Паришів поліцейські виявили і затримали двох громадян Республіки Білорусь, які незаконно проникли на територію поза контрольно-пропускних пунктів на автомобілі з боку Білорусі.

"Як пояснили правоохоронцям 36-річна жінка і 39-річний чоловік, вони незаконно перетнули кордон України, оскільки заблукали", - повідомляє в четвер прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.Стосовно правопорушників було складено адміністративні протоколи за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".Зараз вирішується питання про передачу цих громадян білоруським прикордонникам.Раніше два 25-річних громадяни Польщі, які незаконно проникли на територію Чорнобильської зони в обхід контрольно-пропускних пунктів з метою екстремального туризму, були затримані співробітниками поліції, що патрулювали район об'єкта Чорнобиль-2.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp